Caută
Close this search box.

VIDEO. Dan Negru, înjurat și atacat cu pietre în plină stradă

dan negru

Dan Negru este cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, însă recent a fost înjurat și lovit cu pietre după ce a vrut să fotografieze o clădire aflată într-o stare jalnică din Centrul Vechi. Prezentatorul de la Antena 1 a postat în mediul online „primirea” de care a avut parte în plin centrul Capitalei.

Vedeta a mărturisit că era însoțit de un prieten născut în Istanbul, dar care a călătorit peste tot în această lume, însă nicăieri nu a avut parte de o asemenea situație neplăcută.

Renumitul prezentator nu i-a arătat fața amicului său, Andreo, cu care ieșise să ia masa în oraș, declarând că îi poartă foarte mult respect bărbatului care are un doctorat în jurnalism și este consultat în televiziune.

Prezentatorul Dan Negru, episod neplăcut în Centrul Vechi. A fost alungat cu pietre
Amuzat de situația în sine, celebrul prezentator a declarat că „adrenalina” de care a avut parte în București nu o va găsi niciodată în capitalele europene printre care se numără Milano, Barcelona sau Londra.

„Andreo e un tip născut în Istanbul care trăiește peste tot în lume. La vreo 40 de ani , omu’ e consultant tv cu doctoratul luat în jurnalism.

Am ieșit să mâncam în Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr….ne-am trezit ciuruiți de pietre ???

De asta zic, adrenalina pe care o găsești la noi, n-o găsești în Barcelona, Milano sau Londra ???”, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook unde a postat și filmarea.

Renumitul prezentator al celebrelor Revelioane s-a amuzat copios de situația din Centrul Vechi, în ciuda faptului că a fost vorba de o întâmplare neplăcută. Fanii nu au fost în totalitate de acord cu Dan Negru comentând în dreptul filmării din mediul online.

Foarte mulți internauții sunt de părere că aceasta este realitatea zilele noastre pentru că din păcate, educația lipsește. Oamenii au mai transmis că nu este nimic de râs în astfel de situații, ci mai degrabă de plâns.

„Trist, dar adevărat. Din păcate asta este educația la noi”, „O primire călduroasă, înfocată chiar! Cu sare și piper în limbaj și cu pietre în loc de pâine” sau „Aici, la noi, pe «cocioc», parafrazandu-l pe Mircea Badea”, sunt doar câteva dintre comentarii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri