Caută
Close this search box.

VIDEO Doru Oprea, rănit pe 10 august 2018: „Jandarmeria a acţionat ilegal!”

doru oprea

Nu toate victimele colaterale ale intervenţiei jandarmilor au fost şi victime inocente, se arată în documentul DIICOT de clasare a dosarului 10 august.

O altă concluzie a procurorului de caz: a existat o complicitate morală a protestatarilor paşnici din Piaţa Victoriei.

Aceștia nu s-au delimitat de protestatarii violenți, ba chiar le-au încurajat comportamentul agresiv prin atitudinea lor. Doru Oprea, unul dintre protestatarii răniți, a rememorat la Digi24 evenimentele de atunci.

Doru Oprea a fost rănit la protestul din 10 august de o grenadă a Jandarmeriei, fiind internat în spital, de unde a luat și o infecție. El a spus că încă nu a primit decizia de clasare: „Avocatul așteaptă să vadă ce scrie în decizia de clasare și urmează să o contestăm”.

„În acești doi ani, din septembrie 2018, după ce am ieșit din spital și am depus patru plângeri penale și toate probele, capacele de grenadă extrase din mine, tricoul îmbibat de gaze, blugii rupți și plini de sânge, adidașii găuriți de alte fragmente, eu n-am fost chemat de niciun procuror pentru lămuriri sau pentru audieri. Înțeleg că unii au fost chemați de cinci ori, eu niciodată”, a spus Doru Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri