Caută
Close this search box.

VIDEO Emil Moldovan, la MagnaNews LIVE: Avem un aparat care neutralizează virusurile, certificat de Institutul Karolinska

Emil Moldovan, fondator Wellnessist.ro, despre Covid-19, a declarat la MagnaNews LIVE, în contextul pandemiei de coronavirus, că există pe piață un purificator de aer care neutralizează virusurile.

Aparatul este certificat de Institutul Karolinska, unul dintre cele mai prestigioase instituții de cercetare medicală din lume.

Purificatoarele noastre de aer IonFlow fără filtru, fără ozon, silențioase, neutralizează 97% din virusuri și elimină eficient 99,94% din particulele fine și ultra-fine ca de exemplu, poluarea cauzată de trafic, mucegaiul, fumul, praful fin, alergenii de la animale de companie și altele cu dimensiuni foarte scăzute de până la 0,007 microni – cele mai periculoase particule și mult prea mici pentru ca purificatoarele de aer HEPA obișnuite să le poată combate eficient”, a declarat Emil Moldovan, în cadrul interviului realizat de jurnalista Rodica Sărmaș Furnea la MagnaNews LIVE.

Wellnessist.ro este o platformă complexă, care propune un concept demonstrat în asigurarea calității vieții: aer curat, apă pură, alimentație echilibrată.

Emil Moldovan, Coach de nutriție și fitness

Emil Moldovan a mai vorbit despre apa hidrogenată și beneficiile ei pentru sănătate.

În ultimii zece ani, a fost făcute peste 600 de studii care au arătat eficiența terapiei cu hidrogen în tratamentul unui număr mare de boli. Hidrogenul molecular ar putea fi ultima mare descoperire în biomedicină. Studiile de care vorbeam spun că apa cu hidrogen molecular este o fundație puternică și eficientă pentru o sănătate mai bună, dar și o sursă de încetinire a procesului de îmbătrânire”, a declarat Emil Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri