Senatorul PNL de Bacau, Daniel Fenechiu, a fost surprins în timpul dezbaterilor din Comisia Juridică din Senat, cu o sticlă de coniac şi o pisică în braţe. Comisia juridică a Senatului a dezbătut marţi noaptea, timp de patru ore, proiectul LEGII privind carantina şi izolarea, iar membrii forului au convenit asupra mai multor texte și paragrafe, care, cum bine se știe, au pus pe jar întreaga Românie și au scos mii de oameni în stradă, în București și nu numai!

Dezbaterile au început marţi, după ora 21:00 şi s-au încheiat în jurul orei 01:30. În timpul unei pauze, senatorul PNL Daniel Fenechiu a arătat în faţa camerei, care transmitea LIVE, o sticlă de coniac.

„Un coniac din anul nașterii mele, are 50 de ani. Așa, cand e cate un moment important, beau cate un paharel. Îmi stimuleaza creativitatea. Deci e foarte ok. Și ca lumea să nu știe ce fac, bem din ceșcuță. Pe vremuri, când eram elev și fentam anumite reguli, îmi puneam în ceșcuță”, a spus senatorul PNL de Bacău, Fenechiu.

„Bag-o sub masă, Daniele” – a fost una dintre replicile colegilor săi parlamentari, foarte amuzați de situație.

Senatorul a continuat să îşi amuze colegii şi a adus în faţa camerei şi o pisică pe nume Şaşa.

„Doamna președintă? Două voturi pentru!” – a spus Fenechiu în timp ce flutura lăbuța pisicii sale în fața camerei, indicând astfel că, pe lângă votul lui, ar trebui înregistrat și votul …pisicii.

BRAVO, TATĂ! Ține-o tot așa, votează cu CONIACUL și cu PISICA”.

Reacţia senatorului

Senatorul a declarat după difuzarea imaginilor în mediul online faptul că momentul a avut loc într-o pauză de 20 de minute, ci nu în timpul votului. Acesta a declarat că era un moment de relaxare şi a dorit să destindă atmosfera.

„Momentul cu coniacul era intr-o pauza de 20 de minute, nu era in timpul votului. Nu am baut coniac, pur si simplu am aratat o cescuta, era o gluma, era un moment de relaxare. Am vrut să destind atmosfera. Din punctul meu de vedere nu am facut nimic reprobabil. Cei care cred ca un senator sau deputat nu este tot om, nu este cuprins de oboseala, greseste”, a spus Fenechiu la Digi24. EXCEPȚIONALĂ, EXPLICAȚIE. BRAVO, DANIELE, NU TE LĂSA, SĂ MOARĂ DUȘMANII!

227 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =