Caută
Close this search box.

VIDEO Fără măști, fără distanțare. Concert cu sute de persoane la Clubul Nuba, din Mamaia

clubul nuba

Petrecerile continuă pe litoralul românesc în timp ce numărul infectărilor a explodat în toată țara în ultima săptămână. Un concert cu sute de persoane a fost organizat, sâmbătă, la Clubul Nuba, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia.

Locația a intrat în atenția publicului încă de la inaugurare, atunci când invitații VIP au venit cu un elicopter, care a parcat în fața clubului, informează G4Media. Petrecerea a avut loc pe plajă, în spațiul amenajat pentru DJ și concerte, însă invitații depășeau numărul legal de 50 de persoane pentru evenimente private în aer liber.

Deși spațiul era aglomerat, participanții nu purtau mască și nu respectau distanțarea socială.

 

Ludovic Orban a declarat că operatorii economici de pe litoral sunt anunțați chiar de persoane din cadrul echipelor de control cu privire la raziile pe care echipele mixte le fac. Premierul a transmis că ”se va lucra” la acest detaliu pentru ca de acum controalele să fie înăsprite, iar cât mai puține persoane să știe de acestea pentru ca operatorii să nu mai afle când vor veni echipele de control.

În ultima săptămână, România se confruntă cu o creștere rapidă a infectărilor cu coronavirus în toată țara. În 28 de județe autoritățile raportează tot mai multe cazuri de la o zi la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri