Caută
Close this search box.

VIDEO Georgeta Sultan la MagnaNews LIVE: Capacitatea de a te vindeca prin ThetaHealing

Instructorul și terapeutul Georgeta Sultan a vorbit la MagnaNews Live, într-un dialog cu jurnalista Rodica Sărmaș Furnea, despre capacitatea de a te vindeca prin metoda ThetaHealing.

”Poate dorința omului de apropiere de celălalt să rafineze în aceste timpuri abilitățile noastre uitate de comunicare telepatică, întelegere empatică și atingere energetica? Pentru cî nu putem să-i atingem fizic pe oameni să dezvoltam alte calitati de contact? Ființa să se întindă în alte moduri pentru a atinge si îmbrățișa cealaltă ființă? Să fie acesta începutul unui nou mod de a fi mai subtil? Să devenim mult mai atenți la celălalt pentru a cultiva alte simțuri în om?” – scrie Georgeta Sultan pe pagina sa de facebook.

”ThetaHealing ne-a schimbat percepția, ne dă putere, ne-a creat noi direcții, ne-a ajutat să integrăm noi trăiri, să iertăm și să înțelegem lecțiile, să lăsăm trecutul în urmă, să ne vindecăm și să evoluăm spiritual. Vindecarea înseamnă evoluție spirituală. Conștientizarea este primul pas și schimbarea este al doilea pas”, afirmă Georgeta Sultan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri