Caută
Close this search box.

VIDEO Klaus Iohannis, despre numărul record de cazuri noi de coronavirus: Solicit Parlamentului să adopte în regim de urgență legea care clarifică izolarea

”Solicit Parlamentului să adopte în regim de urgență legea care clarifică izolarea și carantina”, a declarat președintele Klaus Iohannis, președintele României, în contextul în care, miercuri, s-a înregistrat un record de cazuri noi de coronavirus.

„Este momentul să lăsăm divergenţele politice deoparte şi să ne concentrăm pe soluţii care sunt absolut absolut necesare în această perioadă, iar, în acest sens, solicit Parlamentului să ia în dezbatere în regim de urgenţă legea care clarifică carantina şi izolarea pentru a reda autorităţilor acest instrument extrem de important în perioadă de pandemie”, a spus președintele.

”Suntem încă în pandemie”, a declarat Klaus Iohannis, cu prilejul unei vizite de lucru la Institutul Cantacuzino din București.

”Virusul merge cu noi la mare, la munte”, a afirmat șeful statului.

”Nu-mi doresc să reintroducem restricții, dar nici nu putem tolera o creștere a îmbolnavirilor peste limită”, a mai spus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri