Caută
Close this search box.

VIDEO O clientă a plesnit o vânzătoare care i-a cerut să poarte mască

Angajata unui magazin alimentar din Baia Mare a fost pălmuită de o tânără, după ce i-a cerut acesteia să folosească masca în interiorul magazinului.

Incidentul a avut loc luni, 20 iulie, într-un magazin alimentar din zona Pieţei Revoluţiei, din municipiul Baia Mare, şi a fost surprins de camerele video ale magazinului.

Potrivit portalului Actual Maramureş, o tânără a intrat în magazin cu scopul de a plăti mai multe facturi, însă fără a purta mască de protecţie pe faţă, conform legii. Mai mult, după cum se poate observa în imaginile surprinse de camerele video, aceasta ţinea masca de protecţie în mână.
Una dintre vânzătoarele din magazin i-a cerut clientei să-şi pună masca pe faţă. Cum femeia s-a făcut că nu aude, vânzătoarea i-a cerut din nou să-şi pună masca, iar în discuţie a intervenit şi cealaltă vânzătoare, pentru că tânăra nu a vrut dub nicio formă să se conformeze.
Vânzătoarea a decis să nu o mai servească şi i-a întins înapoi facturile. Înfuriată la culme, clienta a lovit-o cu putere pe angajata magazinului, după care a ieşit rapid din încăpere, înainte de sosirea echipei de intervenţie a firmei de pază.
Acum, clienta recalcitrantă riscă să fie amendată pentru faptul că încălcat legea şi a intrat într-un magazin fără mască, dar şi pentru că a agresat o vânzătoare. Angajata magazinului este decisă să facă o plângere după cele întâmplate. De altfel, poliţiştii s-au autosesizat în urma articolului publicat în presa locală băimăreană şi o caută acum pe agresoare.
„Poliţiştii s-au sesizat cu privire la imaginile apărute în articolul dvs. Se efectuează verificări urmând a se lua măsurile legale care se impun”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, pentru sursa citată..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri