Caută
Close this search box.

VIDEO Un pensionar a întrerupt conferința Violetei Alexandru și a fost amendat

Pensionarul care a făcut scandat și a întrerupt conferința de presă a Violetei Alexandru, ministrul Muncii, a fost amendat.

Poliția Capitalei anunță că a fost sesizată prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea și liniștea publică și că nu l-a găsit pe acesta la fața locului, dar l-a identificat ulterior.

Poliția Capitalei anunță că a fost sesizată prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea și liniștea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfășoară o conferință de presă.

„La fața locului au ajuns polițiști ai Secției 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locație. Ulterior bărbatul a fost identificat și sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991”, transmite Poliția Capitalei.

O conferință de presă a Violetei Alexandru a fost întreruptă de un grup de pensionari, liberalii acuzând că grupul a fost trimis de PSD.

Unul dintre cetățenii nemulțumiți a ieșit în evidență în mod special, prim manifestări și țipete.

„Criminalilor! Mărește-mi pensia! Mărește-mi pensia!”, a spus pensionarul.

Un răspuns

  1. Din pacate traim intr-o dictatura PNL. Cu adevarat Orban, Alexandru si Citu sunt niste criminali si nu accepta sa li se spuna nimic. Ce s-a intamplat cu pensionarul amendat este o actiune comunista, asa se intampla pe vremea lui Ceusescu. Tot ce face PNL este sa distruga Romania, sa fure si sa restranga libertatile romanilor. Niste jigodii in frunte cu Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri