Caută
Close this search box.

400 de angajaţi STB curăţă şi igienizează vehiculele societăţii

stb

Societatea de Transport Bucureşti (STB) desfăşoară în acest weekend o acţiune de curăţare şi igienizare a vehiculelor, care face parte din campania începută înaintea declanşării pandemiei de coronavirus.

Potrivit unui comunicat al STB remis Agerpres, peste 400 de angajaţi s-au mobilizat în autobaze şi depouri pentru a curăţa şi igieniza mijloacele de transport din parcul STB SA, în interior şi exterior.

„De altfel, curăţenia vehiculelor se realizează zilnic, iar scopul acestor acţiuni care se derulează la sfârşit de săptămână este acela de a spori gradul de confort oferit călătorilor. Totodată, fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se
urmări menţinerea unui aspect decent”, susţin reprezentanţii STB.

În contextul pandemiei de coronavirus, STB SA a luat toate măsurile de precauţie necesare şi dezinfectează zilnic, conform prevederilor legale, toate vehiculele din parcul circulant.

Societatea bucureşteană de transport public face apel la călători să respecte eforturile angajaţilor săi şi să păstreze curăţenia, atât în vehicule, cât şi în staţii, dovedind un comportament şi spirit civic responsabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri