Caută
Close this search box.

Adele, așa cum nu a mai apărut niciodată

Cântăreața Adele trece prin schimbări vizibile. După ce a decis să pună capăt mariajului cu Simon Konecki anul trecut, în luna septembrie, aceasta și-a schimbat aspectul fizic încât nu mai poate fi recunoscută, aceasta a slăbit 60 de kg și arată ca o zeiță.

La scurt timp după divorț, câneața a decis să facă o schimbare, așa că s-a pus pe slăbit. Adele a dezvăluit că urmează dieta Sirtfood, care a ajutat-o să-și găsească “gena slabă”. Aceasta este, de fapt, o genă corelată cu reglarea nivelului de insulină din organism (contrar față de rezistența la insulină, care poate duce la apariția diabetului zaharat și obezității).

Dieta Sirtfood include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Practic, gustările tale vor conține fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul.

Adele are un copil împreună cu fostul soț
Cei doi au împreună un băiețel, Angelo, în vârstă de 6 ani, iar reprezentanții vedetei au declarat că ambii sunt determinați să-l crească împreună în armonie.

Adele și Simon au început să iasă împreună în 2011, dar multă vreme și-au păstrat relația departe de lumina reflectoarelor. Angelo s-a născut în octombrie 2012.

Adele a declarat că nu-şi iubește tatăl alcoolic
Adele a trăit fără tată, singura persoană care i-a fost mereu alături a fost mama ei, Penny Adkins. Adele, englezoaică la origine, a fost părăsită de tată când ea avea doar trei ani.

Mama cântăreței și tatăl ei, Marc Evans, s-au cunoscut în 1987, într-un local. Atunci, tatăl lui Adele avea 25 de ani, iar mama ei 18 ani, proaspătă studentă la Arte.

Tatăl artistei a luat decizia să se mute în South Wales și a devenit dependent de alcool. Odată ce tatăl s-a ”descotorosit” de orice responsabilitate, mama ei a fost nevoită și ea să renunțe la visul de a devei pictoriță, așa că s-a dedicat în totalitate creșterii și educării fetiței sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri