Caută
Close this search box.

Alertă maximă! Luarea de ostateci într-o sucursală bancară. Intervenție în forță a Poliției!

Un bărbat a luat 6 ostatici într-o sucursală bancară. Agresorul ar avea centură explozivă pe el. Ce este şi mai grav, că individul are un istoric psihiatric.

UPDATE, ora 21.40: Ulterior, agresorul a mai eliberat două persoane. La locul luării de ostatici au sosit membri ai forţelor speciale de poliţie. „Nicio persoană nu a fost rănită”, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei.

Un individ înarmat pare să fi luat ostatice mai multe persoane într-o filială bancară din orașul Le Havre.

Nu s-a constat până acum că ar exista răniţi. Bărbatul, „singur”, este închis în sediul unei agenții Bred din centrul orașului „de la 16:45” , a declarat pentru mass-media franceze ofițerul de comunicații al Direcției departamentale de securitate publică ( DDSP).

Potrivit unei alte surse de poliție, bărbatul e înarmat cu un pistol și a pătruns într-o filială a băncii Bred din Le Havre şi a luat 6 ostatici. În urma unor negocieri cu forțele de ordine ajunse la fața locului o femeie ar fi fost eliberată.

Potrivit ofițerului de comunicare DDSP, o a doua persoană a fost eliberată înainte de sosirea Raidului
Autorul în vârstă de 34 de ani este cunoscut deoarece ar avea un istoric psihiatric, a spus o sursă apropiată anchetei. De asemenea, se află la dosar TAJ – procesarea cazierului judiciar – pentru răpire, luare forțată de ostateci și purtarea unei arme.

În centrul orașului a fost stabilit un perimetru de securitate, potrivit Prefecturii.

De la Beauvau, urmăresc foarte atent situația din Le Havre, fiind în contact strâns cu prefectul și cu directorul general al Poliției Naționale” , a replicat ministrul de Interne Gerald Darmanin.

Individul ar fi palestinian și a formulat mai multe revendicări referitoare la situația poporului palestinian, notează nouvelobs.

Şi alte surse confirmă pentru presa franceză că bărbatul are asupra sa o centură explozivă și ar fi vorba despre un individ în vârstă de 34 de ani cu probleme psihice grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri