Caută
Close this search box.

Alianţa USR PLUS, alegeri locale 2020: Tribunalul a validat candidaturile în Voluntari

prezenţa la vot

Alianţa USR PLUS a contestat hotărârea Biroului Electoral de Circumscripţie din oraşul Voluntari cu privire la candidaturile pentru alegerile locale, demers respins iniţial, dar Tribunalul Ilfov a admis candidatura lui Bogdan Rolea pentru funcţia de primar al oraşului şi lista de candidaţi pentru Consiliul Local, a anunţat, sâmbătă, într-un comunicat de presă citat de Agerpres, formaţiunea politică.

„Soluţia dată de Tribunal vine să confirme faptul că tot acest demers a fost o încercare disperată a interpuşilor domnului Pandele (primarul oraşului Voluntari – n.r.) de a împiedica candidatura şi implicit intrarea în administraţia locală Voluntari a candidaţilor USR PLUS, printre care se află urbanişti, economişti, ingineri software, experţi contabili, profesionişti în domeniile lor, pentru că ştiu că, odată intraţi în consiliul local, aceşti oameni vor face tot posibilul să scoată la lumină tot ceea ce a fost bine ascuns timp de două decenii”, se precizează în comunicat.

Reprezentanţii alianţei acuză faptul că unii ‘sunt conectaţi puternic la reţelele de interese locale din Voluntari’.

„Candidaţii USR PLUS reprezintă pentru ei riscul să dispară de pe scena politică acei oameni în care s-au investit mulţi bani pentru a le favoriza demersurile personale, în defavoarea interesului public. Utilizarea intimidării este singurul mecanism pe care aceşti oameni îl cunosc, disperaţi să îşi menţină reţeaua de relaţii”, susţin aceştia.

Ei adaugă faptul că vor să facă ‘lumină în administraţia locală Voluntari’, să oprească ‘scurgerile de bani către buzunarele prietenilor’ lui Florentin Pandele şi ‘pentru a o transforma în partener al cetăţenilor, care îi reprezintă cu integritate, deschidere, transparenţă şi profesionalism’.

‘Prioritatea noastră numărul 1 sunt cetăţenii Voluntariului, pentru că noi suntem dintre ei’, mai spun reprezentanţii Alianţei în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri