Caută
Close this search box.

Antena 3 se poziţionează, în campania de la Primăria Capitalei, de partea lui Traian Băsescu

traian băsescu

Antena 3 a declanşat o campanie de susţinere a lui Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei. Antena 3, care o susţine în realitate pe Gabriela Firea, spera ca Băsescu să rupă suficiente voturi din zona de dreaptă a electoratului, astfel încât Nicuşor Dan să ajungă pe locul doi, la alegerile locale.

„Traian Băsescu cutremură scena politică: „Vreau să dau şi o lecţie USR-ului Eu nu prea ştiu să pierd!”, titrează site-ul Antena 3. Declaraţiile lui Băsescu sunt prezentate pe larg, fără niciun alt comentariu denigrator, după cum proceda în trecut.

Liderul USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a declarat că PMP nu a fost invitat să facă parte din „Alianţa pentru Bucureşti”, din cauza blaturilor cu PSD.

”Am avut discuţii cu consilierii noştri, cu filialele noastre şi absolut toate erau total dezamăgite, ca să folosesc un cuvânt mai uşor, despre activitatea PMP-ului în consilii până acum şi atunci lucrul acesta a cântărit decisiv. Sunt unele compromisuri pe care le poţi face în politică şi unele pe care nu le poţi face”, a declarat Năsui.

”Noi la USR-PLUS am renunţat la nişte candidaturi foarte bune, oameni care erau foarte bine plasaţi şi care au trebuit să facă un pas în lateral, în ideea candidaturilor comune (…). E foarte greu să ceri acest sacrificiu şi filialelor şi oamenilor şi candidaţilor, în momentul în care pui persoane pe care nu le poţi susţine la comun şi cu care te compromiţi susţinându-le la comun”, a spus liderul USR Bucureşti.

Întrebat dacă Nicuşor Dan nu va pierde voturi, în cazul în care Băsescu va candida la Primăria Capitalei, Năsui a răspuns: ”Toate sondajele şi de la PNL şi de la USR arată că Nicuşor Dan are prima şansă, aş spune cu o marjă de eroare consistentă, pentru aceste alegeri, indiferent de ce se va întâmpla şi atunci suntem în spatele lui în întregime şi vom face cea mai bună campanie, ca să mărim această marjă de încredere”.

Traian Băsescu a anunţat că se oferă să candideze din partea PMP, la Primăria Bucureşti.

„N-am înţeles de ce USR a respins PMP, care este vechi în PPE european. Nu văd motivaţia refuzului din partea USR. Ăştia au început să procedeze ca băieţii deştepţi din energie. Ar vrea ca PMP să le dea voturile, dar PMP să nu aibă candidaţi. În aceste condiţii, PMP nu are decât varianta de a participa singur la alegeri.

(…) Voi face anunţul privind candidatura mea la Primăria Capitalei atunci când partidul va lua decizia aceasta. Voi discuta, la începutul săptămânii viitoare, cu preşedintele PMP, Eugen Tomac”, a declarat Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri