Caută
Close this search box.

Români declarați, oficial, pozitivi, fără să fi făcut vreodată un test coronavirus!

Din păcate – pentru că nimeni nu își dorește asta – apar în mod oficial tot mai multe situații demne de teatrul absurdului, în care români care nu au făcut niciun test de coronavirus, sunt declarați pozitivi și primesc scrisori de la instituții al estatului care îi anunță că trebuie să meargă imediat pentru internare!

Este deja notoriu cazul unui tînăr actor timișorean, RAUL BASTEAN – prezent pe ecranele televizoarelor duminică, dând și declarații în acest sens -, tânăr care s-a testat PE 5 AUGUST, a aflat că ar fi pozitiv – toate ”ok” până aici -, după care și-a dus părinții (la cîteca zile) și prietena să se testeze și ei, deoarece au petrecut timp împreună. Toți aceștia au fost negativi.

Marea, uriașa surpriză a venit când au primit scrisoare de la ISU județean că nu numai el este pozitiv, ci și întreaga sa familie, cu bunic cu tot, și prietena sa, ba chiar și PĂRINȚII PRIETENEI SALE sunt pozitivi cu noul coronavirus, deși părinții prietenei nu făcuseră niciodată vreun test, cum au făcut ceilalți!

Situația este absolut halucinantă, din ”n” motive! În plus, oamenii respectivi se puteau îmbolnăvi de inimă ori puteau cădea în depresie aflând că au coronavirus.

Un alt caz, prezentat, tot la tv, chiar de fostul premier Victor Ponta, este al unei persoane (Florentin Adam) care a dorit să plece în concediu peste hotare și s-a programat la o clinică particulară pentru testul coronavirul.

La foarte scurt timp după programare a renunțat însă la a mai pleca din țară pentru concediu. ÎN mod logic, a renunțat la a mai merge la clinica respectivă să se testeze, mai ales că și costul testului nu deloc unul prea mic.

Nu mică i-a fost însă surpriza când a primit și el, acasă, o scrisoare de la clinica UNDE NU FĂCUSE NICIUN TEST cum că a fost depăistat pozitiv cu noul coronavirus!

Aceștia să fie, oare, miile și miile de bolnavi raportați zilnic, cifre care ne-au făcut deja, cum s-a exprimat un celebru ministru, ”ciumații Europei”?? Pentru că, strict matematic  și statistic vorbind, nu sunt acestea singurele cazuri de acest gen. Sunt singurele pe care le știm noi. Deocamdată.

Grea întrebare. Și evident că, în spiritul extraordinarei transparențe a autorităților actuale, nu va răspunde nimeni. Mai ales că, vorba unui om de televiziune, aceste cazuri SCANDALOASE au apărut abia acum, culmea, după 6 luni de pandemie, când – ce să vezi? – numărul de cazuri ”a explodat” în România.

Oricine se poate întreba dacă există legături între toate astea. Iar oamenii îți pierd încrederea în orice autorități sau raportări ale acestora! Pentru că e evident că, odată ce au primit și scrisori oficiale de la DSP și ISU, acei oameni CARE NU SE TESTASERĂ ÎN VIAȚA LOR, au și fost incluși ca pozitivi în raportările zilnice ale Guvernului Orban, prin Ministerul Sănătății!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri