Caută
Close this search box.

Au apărut mai multe clipuri VIDEO, dinspre PSD Voluntari, cu pretinşi USR-işti, ce promovează homosexualitatea

psd voluntari

Cel puţin două clipuri video cu falşi USR-işti din Voluntari au fost postate pe Facebook şi promovate intens de membri PSD apropiaţi de Florentin Pandele, primarul oraşului. Ulterior, clipurile au fost şterse. ONG-ul ACCEPT face plângere penală.

un grup de persoane cu peruci şi îmbrăcate obscen, dar purtând tricouri cu USR, este huiduit cu furie sunt distribuite masiv pe Facebook, de către susţinători ai candidaţilor PSD.

Grupul încearcă să împartă pliante, în timp ce este huiduit de zeci de oameni, într-un cartier din Voluntari, lângă Bucureşti: „Golanilor! Homosexualilor! Plecaţi de aici”.

Înregistrarea a fost distribuită pe Facebook, de Cristinel Iliescu, consilier PSD în Sectorul 2, dar şi de alţi susţinători ai candidaţilor PSD din Capitală.

Membrii grupului poartă măşti şi ochelari de soare, deşi este aproape noapte, pentru a fi cât mai greu de recunoscut.

Cristinel Iliescu este membru PSD. Dan Cristian Popescu este candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 2.

Cristinel Iliescu a fost prezent şi la ÎCCJ, pentru a-l susţine pe Liviu Dragnea, când fostul şef al PSD era convocat în fata judecătorilor. Postarea sa de acum a fost distribuită de peste 1.000 de activişti PSD.

„Hai ca de-astea nu am mai vazut pana acum, e next level shit. Deci PSD-ul a imbracat niste barbati in tricouri fake cu Alianta*, le-a pus peruci, tocuri, le-a decupat blugii si le-a scris USR pe fund dupa care a facut o simulare cu niste cetateni care huiduie ‘bulangii’.

Nici nu stii de unde sa o iei. De la homofobie? De la instigare la ura? De la fake news? De la penibil? Buna dimineata in prima zi de campanie electorala.

*nu ne mai cheama de mult Alianta 2020 si nici nu am avut vreodata modelul ala de tricou”, a scris arhitectul Shere Marinescu (USR), pe Facebook.

O plângere penală, la Parchetul general, contra PSD Voluntari, a fost depusă de ONG-ul ACCEPT, pentru postarea pe Facebook a unui clip.

În acesta, pretinşi membri USR, îmbrăcaţi obscen, cu peruci feminune, sunt huiduiţi de cetăţeni indignaţi voluntăreni.

”Tacticile mizerabile de campanie utilizate în Voluntari de către Partidul Social Democrat în contextul campaniei pentru alegerile locale utilizează stereotipuri la adresa persoanelor transgender şi instiga la ură şi discriminare împotriva întregii comunităţi LGBTI. Asociaţia ACCEPT condamna ferm gestul politicienilor PSD care folosesc ura din societate pentru a ataca adversarii politici, fără vreo urmă de ruşine sau conştiinţa a impactului faptelor lor”, anunţă ACCEPT într-un comunicat de presă.

Un al doilea clip care leagă alianța USR PLUS de promovarea homosexualității a apărut în Voluntari, ca şi cum nu ar fi ajunsă o singură porcărie mincinoasă.

E vorba despre mărturia unui presupus gay, care se prezintă drept Dudu și spune că îl va vota pe candidatul USR PLUS din Voluntari, pentru că ”ne-a promis că va legaliza homosexualitatea”.

Clipul este filmat în parcarea unui supermarket aflat chiar lângă Primăria Voluntari. Între timp, ca şi în cazul primului clip, el a fost retras cu eleganţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri