Caută
Close this search box.

Băsescu va candida la Primăria Capitalei

traian băsescu

Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat marți, la Digi24, că fostul președinte Traian Băsescu va fi candidatul PMP la Primăria Capitalei. Tomac a criticat decizia PNL și USR-PLUS de a exclude de la negocierile pentru București partidul pe care îl conduce. „Că va pierde Nicușor este meritul USR”, a spus Tomac. Tot marți, Nicușor Dan a declarat că „speră” ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei.

„Noi nu am vrut să mergem cu un candidat propriu, dar vom merge cu Traian Băsescu să obținem un capital politic care să ne permită să avem vocea noastră politică. Este opțiunea noastră și pe candidatura domnului președinte vom miza la alegerile locale. Atâta timp cât aroganța celorlalți ne-a împins în această situație, nu ne mai poate acuza acum nimeni. Vom merge către cetățeni și le vom cere votul. Că va pierde Nicușor este meritul USR, nu al PMP”, a declarat, la Digi24, Eugen Tomac.

Candidatul susținut de PNL și Alianța USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a declarat marți că speră ca PMP să nu aibă un candidat pentru a nu rupe din voturile dreptei.

„Am un mare respect pentru oamenii care votează Partidul Mișcarea Populară în Bucureşti şi sper ca ei să înţeleagă – şi sondajele spun că ei înţeleg – că imperativul acestor zile este să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD şi Firea. Sper ca PMP să nu aibă un candidat care să rupă din voturile dreptei”, a declarat Nicuşor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri