Caută
Close this search box.

Călin Popescu Tăriceanu spune că Nicuşor Dan este un dinozaur

călin popescu Tăriceanu

Presedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, candidat la funcţia de primar general al Capitalei, a afirmat că Nicuşor Dan, contracandidat al său, pare că este „un dinozaur” care nu intelege „lumea în care s-a trezit subit”, în condiţiile în care are drept slogan de campanie „lupta anticomunistă”.

„Nicuşor Dan pare dinozaurul care, dezgheţat după 60 de milioane de ani, nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit! Cum să-ţi faci din luptă anticomunista sloganul de campanie în anul 2020? Asta este oferta PNL la 30 de ani de la Revoluţie: un candidat îngheţat în lupta de clasă?

PNL a uitat istoria cu ‘vin lupii’, strategie care nu a funcţionat nici în anii ’90? De la bun început, această alianţă nu a mirosit a bine. Să faci o alianţă împotriva a ceva (să scoatem ciuma roşie din Bucureşti – spun ei) şi nu doar pentru bucureşteni”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

El a adăugat că Bucureştiul „are nevoie de soluţii reale, şi nu de lupta de clasă de acum 70 de ani”.

„Mi se pare că este o palmă dată nouă tuturor. Asocierea PNL cu o structură ciudată, care pare că vrea să ne ducă înapoi în vremea colectivizării, nu este bună nici pentru ei şi nici pentru noi. Bucureştiul are nevoie de soluţii reale şi nu de luptă de clasa de acum 70 de ani!

Este din ce în ce mai clar că Nicuşor Dan nu are idee cum se pot rezolva problemele grave de trafic şi, în lipsa de idei, o da pe sloganuri anticomuniste! Probabil la fel o să abordeze şi problema încălzirii şi a apei calde care cocoşează în fiecare iarnă bucureşteanul! Cu slogan de tipul ‘Ana, Luca şi cu Dej baga spaima în burgheji!’!”, a transmis candidatul ALDE.

Potrivit acestuia, Bucureştiul este în suferinţă, iar contracandidaţii săi „nu sunt doctorii de care are nevoie”.

„Probabil că tot ideologic va trata şi problema poluării, a siguranţei cetăţeanului sau pe cea a spaţiilor verzi! Da, când nu ai nici un plan, vii ori cu programe faraonice, ori o dai cu lupta de clasă.

Oameni buni, oare suntem pregătiţi să încredinţăm conducerea oraşului nostru unui candidat care pare rupt de realitate, care uită în ce mileniu suntem? Da, oraşul nostru este în suferinţă, dar aceşti amatori nu sunt doctorii de care are nevoie, ci doar nişte organizatori de parastase”, a mai scris senatorul ALDE.

Deputatul Nicuşor Dan, candidat la Primăria Municipiului Bucureşti susţinut de PNL şi USR PLUS, a afirmat că în campania electorală va exista din nou o luptă între comunism şi anti-comunism, deşi au trecut 30 de ani de la Revoluţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri