Caută
Close this search box.

Carmen Dan este printre parlamentarii PSD care vor lipsi la moţiunea de cenzură

carmen dan

Carmen Dan, senator PSD, fost ministrul al Afacerilor Interne, anunţă că nu va putea fi prezentă în Parlament, la dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură. Mama ei este bolnavă de COVID-19, iar ea e în autoizolare, deşi testul a fost negativ.

”După o săptămână extrem de agitată, cu griji şi gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată şi ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic.

Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernului Orban.

În oricare alte condiţii, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aş fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puţin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament”, a scris Carmen Dan, pe Facebook.

Carmen Dan spune că în aceeaşi zi în care mama sa a fost confirmată a fost şi ea testată, iar rezultatul este negativ.

”Nu am simptome de nici un fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!”, explică fostul ministru de Interne.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului dezbate şi votează luni, de la ora 14.00, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, iniţiată de 205 senatori şi deputaţi. Social-democraţii care nu se vor prezenta sau vor vota altfel decât a decis partidul nu vor mai face parte din echipa PSD, a anunţat prim-videpreşedintele formaţiunii, Sorin Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri