Caută
Close this search box.

Cartea care le îngroapă celebritatea. Harry și Meghan sub lupă

Controversata biografie scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand a fost lansată marți și a ridicat semne de întrebare în legătură cu laudele și cunoștințele intime ale Ducelui și Ducesei de Sussex.

Junor a declarat pentru MailOnline: „Autorii au câteva detalii extraordinar de personale și private despre Harry și Meghan, dar cuplul a spus că nu le-a vorbit direct. Ceea ce pare absolut clar, este că s-au ciocnit. Dacă nu, ei ar fi dat naștere unei zarvă uriașe despre această carte.

Bănuiesc că ar fi vrut să-și spună povestea și sentimentele lor despre cum au fost tratați în arena publică și au făcut-o prin intermediul unor prieteni care sună ca și cum ar fi fost foarte bine și informați cu atenție.”

Astăzi, Scobie a negat că a intervievat cuplul pentru carte și a dezvăluit că „mulții” prieteni ai lor au fost cei care au oferit informații.

Persoanele din interiorul Palatului au descris cartea drept „scor de decontare” după ce Harry și Meghan au părăsit Familia Regală pentru o viață în Los Angeles – după ce și-au anunțat brusc intențiile în ianuarie.

Cartea oferă o relatare dramatică a evenimentelor care au dus la plecarea Sussexurilor din viața regală și oferă noi aspecte despre rivalitatea lui Harry cu William.

Se spune că disputa frățească a izbucnit după ce ducele de Cambridge s-a referit la Meghan drept „această fată” și și-a exprimat îngrijorarea că fratele său mai mic s-ar putea grăbi în romantism.

Autorii spun că Harry „a simțit că oamenii care lucrează cu fratele său au pus lucrurile acolo pentru a-l face pe William să arate bine, chiar dacă ar fi însemnat să-l arunce pe Harry sub autobuz”.

Pasaje din carte au dezvăluit deja mai multe detalii interioare despre plecarea cuplului din Familia Regală, inclusiv modul în care cuplul a considerat că se deplasează drept pentru a se confrunta cu regina „devastată” despre Megxit după ce s-a întors din Canada în ianuarie.

Surse apropiate cuplului susțin și în carte că ajutoarele regale se temeau de Meghan și că popularitatea lui Harry eclipsa Familia Regala în sine. Ba mai mult se spune că cuplul era gelos pe William și Kate care au obținut cele mai bune roluri și că „nu s-au simțit susținuți” de familia regala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri