Caută
Close this search box.

Ciolacu, despre alegerile locale: „România nu are nevoie de noi experimente!”

ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că miza alegerilor locale din acest an este „siguranţa unei administraţii eficiente” şi critică PNL.

Liderul PSD afirmă că liberalii „nu sunt capabili să administreze eficient nici România şi nici comunităţile locale”.

Ciolacu spune că „România nu are nevoie de experimente” şi le urează succes candidaţilor partidului pe care îl conduce, arătându-se convins că românii vor alege PSD, la scrutinul local.

„Traversăm o perioadă grea, atât din punct de vedere sanitar, cât şi economic şi social. România nu are nevoie de noi experimente. În ultimele nouă luni de zile am văzut cu toţii cum acestea au dus România în pragul dezastrului. PNL a guvernat catastrofal România. Au furat. Au minţit. Au distrus economia. Au scăzut nivelul de trai. Şi-au bătut joc de copii şi pensionari. Nu sunt capabili să administreze eficient nici România şi nici comunităţile locale”, scrie liderul PSD, pe Facebook.

Marcel Ciolacu laudă calitatea candidaţilor propuşi de partidul pe care îl conduce şi susţine că „românii trebuie să aibă siguranţa că cei pe care îi aleg au grijă de sănătatea lor, de educaţia copiilor lor, de viaţa lor şi dezvoltarea comunităţii din care fac parte”.

Preşedintele social-democrat se arată de asemenea convins că românii vor alege PSD la scrutinul programat pentru 27 septembrie şi le urează succes candidaţilor PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri