Caută
Close this search box.

Ciolacu s-a sucit: Nu exclud să mergem la domnul ministru Cîţu

marcel ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu exclude posibilitatea de a onora invitaţia ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, pentru că i se pare normal să dialogheze, dar a subliniat că Parlamentul este stâlpul democraţiei.

„Domnul ministru al Finanţelor trebuie să înţeleagă că Parlamentul este stâlpul democraţiei. Dânsul a fost invitat în Parlament de zeci de ori şi a evitat. Dar, nu exclud să am o discuţie cu economiştii din partid şi să ne urcăm frumos în maşină şi să mergem la domnul ministru, poate în biroul dânsului se simte mai bine şi poate să ne dea mai multe explicaţii. Nu exclud niciun fel de dialog, cu nimeni. Mi se pare normal”, a afirmat Ciolacu, conform Agerpres.

Întrebat dacă invitaţia ministrului Cîţu a fost adresată şi oficial, Ciolacu a spus:

„Nu. Presupun că a fost aşa, o declaraţie de presă. De asta nici nu am luat-o în serios. Colegii mei, atât din Senat, cât şi din Camera Deputaţilor, au trimis oficial invitaţii, îndreptăţiţi conform Constituţiei să vină, şi nu a venit”.

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, l-a invitat pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la sediul Ministerului Finanţelor, pentru a-i prezenta situaţia financiară a ţării. Anterior, PSD refuzase vehement să onoreze invitaţia lui Florin Cîţu, prin senatorul Radu Oprea.

„Cîţule, eşti arogant! Finanţele ţării nu se discută la o şuetă, la o cafea. Sau aşa procedezi tu când ai „grijă” de băieţii deştepţi de la PNL? Apropo, cât costă o astfel de cafea la MFP? Asta se întâmplă când uiţi că funcţiile sunt trecătoare. Se pare că ministeriatul l-a afectat grav pe domnul Cîţu, care încurcă rolul instituţiilor în statul român. Un ministru catastrofă precum Florin Cîţu nu are dreptul să afişeze atâta aroganţă şi să invite Preşedintele Camerei Deputaţilor la sediul Ministerului Finanţelor Publice. Conform Constituţiei, Parlamentul are rolul de control asupra Guvernului, şi nu invers”, a scris Oprea, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri