Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu, atac la adresa pesediștilor: „V-ați delimitat de trecutul PSD. Începând de azi, Klaus are și PSD-ul lui!”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a transmis un mesaj acid pesediștilor, după Congresul de sâmbătă, în urma căruia Marcel Ciolacu a devenit președinte al PSD.

„Laşilor! Aţi aprobat toate aberaţiile, v-aţi călcat în picioare toate dezideratele, aţi hulit foştii lideri curajosi ai acestui partid, v-aţi delimitat de trecutul PSD şi aţi jignit iremediabil milioane de votanţi”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

„L-aţi pupat pe Grindeanu, l-aţi pupat pe Ciolacu, deşi pe la colţuri urlaţi în pumni de furie şi jenă! Începând de azi, Klaus are şi PSD-ul lui! Cu voia voastră şi cu votul vostru! Şi când mă gândesc pe câţi dintre voi am apărat când nimeni nu îndrăznea să o facă! Îmi vine să urlu, nu alta!”.

Marcel Ciolacu a obținut 1.310 voturi, fiind ales președinte al partidului, alegere care nu este însă o surpriză, în contextul în care a avut un singur contracandidat, Eugen Teodorovici, care nici nu a fost prezent la Congres.

Codrin Ștefănescu, mesaj acid în contextul Congresului PSD: „O să fie doar o glumă macabră! Cu aranjamente dinainte ticluite, ca să iasă Ciolacu”

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a criticat cu duritate Congresul PSD care a avut loc sâmbătă, 22 august 2020, încă înaintea desfășurtării acestuia.

„Congresul PSD o să fie doar o glumă macabră! Cu aranjamente dinainte ticluite, ca să iasă Ciolacu şi mica sa echipă de academişti secreţi. Pe lângă statut, morală şi bun simţ. Pentru că nu numai Eugen Teodorovici a fost umilit de băieţii ăştia ai sistemului. Ci intregul partid cu electoratul său cu tot”, a scris Codrin Ştefănescu sâmbătă pe Facebook.

Codrin Ștefănescu s-a situat în mod evident în tabăra lui Eugen Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri