Caută
Close this search box.

Declarația anului. PNL vrea să mențină definitiv ANALFABETISMUL la Iași. A promis Chirică

iaşi

Dacă tăcea, filosof rămînea. Primarul Iașiului, inginerul geotehnic Mihai Chirică (48 de ani), fost membru PSD timp de 8 ani, acum revopsit în galben și trecut la PNL, a făcut o gafă incredibilă la depunerea candidaturilor PNL pentru alegerile locale. Politicianul a vorbit ca la el acasă şi le-a urat copiiilor din oraş, nici mai mult, nici mai puțin decât să nu mai scape niciodată de analfabetism”

Mihai Chirica a încercat să aibă un discurs convingător în faţa noilor colegi liberali, însă primarul a eşuat total şi a spus printre altele, că își dorește ca analfabetismul să nu plece niciodată din oraș.

‘Vom continua să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din oraşul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară” a declarat Mihai Chirica.

Gafa nu a trecut însă neobservată şi a fost taxată de contracandidata sa din partea PSD, Camelia Gavrilă.

“Oricine poate greși în comunicarea orală, există emoții, fraze mai lungi, un acord gramatical se poate pierde prin distanța dintre cuvântul determinat și determinantul acestuia, dar nu putem accepta confuziile de termeni, mesajele absurde, lipsa de proprietate a termenilor, care denotă fracturi de logică și discurs clișeizat”, a scirs Camelia Gavrilă pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri