Caută
Close this search box.

Deputat PSD de Caracal, exclus din partid după ce a lipsit de la votarea moţiunii

Biroul Permanent al Organizaţiei Muncipale a PSD Caracal a decis, în această seară, excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan.

Principalul motiv este absenţa acestuia din Parlament, la votarea moţiunii de cenzură, potrivit gazetanoua.ro.

Sunt voci care susţin că deputatul a încercat atragerea consilierilor de pe listele PSD, validaţi acum pentru alegerile din 27 septembrie, cu promisiunea unor locuri din partea Pro România.

„Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizației PSD Olt, organizație care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat și funcția de președinte al organizației Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizații din județ.

Organizația noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie și lipsă de caracter.

FOTO: Gazeta Nouă

În situații dificile, mai mult ca niciodată, toți parlamentarii PSD ar fi trebuit să dea dovadă de solidaritate și unitate în lupta cu un guvern PNL, care ne-a izolat pe toate planurile: atât social, cât și economic.

Este și mai grav că lipsa sa de susținere se manifestă într-un context social extrem de greu, ignorând un demers care și-a propus să trimită acasă un guvern incompetent, care a dus țara în cea mai mare scădere economică din ultimii 26 de ani”, a declarat preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri