Caută
Close this search box.

Duminica seismelor în Vrancea! Trei într-o singură zi și n-au fost mici. Anunțul INFP

Un nou cutremur puternic AL TREILEA, a fost detectat în cursul zilei de duminică, 16 august, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 117 de kilometri, potrivit informațiilor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Acest al treilea cutremur s-a produs duminică la ora 13:32, în zona Vrancea, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Acesta a avut o magnitudine de 3,7 pe scara Richter și o adâncime de 130 Km.

Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 84 km Est de Braşov, 90 km Sud de Bacău, 105 km Nord-Est de Ploieşti, 113 km Vest de Galaţi, 116 km Nord-Vest de Brăila şi 155 km Nord de Bucureşti.

Anterior, cel de-al doilea cutremur a avut loc la ora 12:19 și a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Richter, în apropierea următoarelor orașe:  86 km Est de Braşov, 91 km Nord-Est de Ploieşti, 106 km Vest de Galaţi, 106 km Vest de Brăila, 107 km Sud de Bacău şi 139 km Nord de Bucureşti.

Acesta fusese al doilea cutremur produs astăzi  în judeţul Vrancea, după cel de 3,5 pe Richter, care a avut loc dimineață, la ora locală 6:52. De la începutul lunii august, în România au fost depistate 13 cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 3,9 pe Richter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri