Notoriul interlop Emi ”Pian” (Florin Mototolea) – unul dintre liderii clanului Duduianu, din Sectorul 5, fiu al bătrânului infractor ”Pian”, rudă a manelistului Tzanca ”Uragan” – a fost tăiat cu sabia, în repetate rânduri, în timpul unei încăierări produse în Sectorul 6, fiind lăsat inconștient, într-o baltă de sânge.

Medicii l-au transportat la Spitalul Universitar, dar nu s-a mai putut face nimic. Potrivit surselor Podul.ro, crima a fost deosebit de sângeroasă și a fost cauzată de o datorie de doar 300 de euro.

Emi Pian era însoțit de trei apropiați, când s-a întâlnit accidental cu mai mulți indivizi, unul dintre aceștia având o datorie de 300 de euro la el. Emi și-a cerut banii, motiv pentru care s-a ajuns foarte repede la amenințări și înjurături, de aici pornind întregul scandal care a dus la moartea sa, arată Pro TV.

Când a început încăierarea, cei trei prieteni ai lui Emi au rupt-o la fugă, băiatul lui Pian fiind omorât cu mai multe lovituri de sabie. Sursele susțin că trupul este mutilat într-un hal fără de hal, fiind aproape de nerecunoscut – una dintre loviturile de sabie a fost în plină figură.

”Nu a fost vorba neaparat de banii ăia, a fost mai mult o problemă de șemecherie. Adică tu îmi ești dator și tot tu ești șmecher, ești tare-n gură? Emi și-a cerut banii nu fiindcă ar fi avut nevoie de ei, că avea bani căcălău, ci fiindcă nu-i putea permite ăluia aroganța de a nu-i da banii înapoi”, ne-a explicat o sursă Podul.ro.

Menționăm că Emi Pian conducea, în mod uzual, un Mercedes de aproximativ 90.000 euro. Era implicat în trafic de droguri (heroină în special), în proxenetism, jafuri și taxe de protecție.

Momentan întregul Sector 5 este un butoi cu pulbere. Doar în curtea casei lui Pian bătrânul s-au strâns nu mai puțin de 300 de romi, dintre care cei mai mulți cer răzbunare.

Potrivit surselor Podul.ro, Manelistul Tzanca ”Uragan” era uneori jefuit chiar de ruda sa Emi, după nunți și alte cântări cu dar. Clanul Cămătaru privește cu detașare senină această crimă, în condițiile în care Duduienii sunt vechii și tradiționalii lor dușmani de moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here