Caută
Close this search box.

Eugen Teodorovici îi cere socoteală lui Ciolacu: Nu s-a dorit trecerea moțiunii

eugen teodorovici

Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, luni seară, în direct pe B1 TV, că ziua de luni a fost una rușinoasă pentru PSD.

Fostul ministru al Finanţelor susține că Marcel Ciolacu „trebuie să explice colegilor din partid care este motivul pentru care astăzi, din păcate, moțiunea n-a putut fi nici măcar discutată și votată în Parlament”.

Întrebat de Silviu Mănăstire, la „Dosar de politician”, dacă se poate vorbi despre o zi rușinoasă, Eugen Teodorovici a răspuns:

„Trebuie să admit că ce spuneți este adevărat, pentru că vă dați seama că ce am eu cu Marcel Ciolacu nu trebuie să se ducă dincolo de această discuție între noi doi.

Din păcate, astăzi, eu mă așteptam și îmi doream foarte mult ca moțiunea să treacă – uitați-vă că n-a fost nici măcar cvorum și auzisem o declarație foarte sigură, că vor fi cel puțin 250 de voturi la această moțiune. (…)

Domnul Ciolacu trebuie să explice colegilor din partid care este motivul pentru care astăzi, din păcate, moțiunea n-a putut fi nici măcar discutată și votată în Parlament”, a spus Eugen Teodorovici.

Întrebat cum explică episodul de azi din Parlament, Teodorovici a răspuns: „Explicația mea de astăzi este probabil că această moțiune nu s-a dorit a fi trecută, să spunem. Este mai simplu de discutat în acest fel”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri