Venirea pe lume fiicei cu numărul trei a „distrus visul de fi tată de băiat”. La doar câteva minute după ce a avenit pe lume, fetița a fost aruncată într-un tomberon, de propriii părinți.

Tatăl bebelușului a fost surprins de camere de supraveghere montate pe clădirile din zonă în momentul în care duce nou-născutul, înfășurat într-o pătură, și îl lasă într-un tomberon de pe o stradă din Dongguan, China.

Reprezentanții Poliției au declarat, pentru WeChat, că l-au identificat pe bărbat din filmare și l-au așteptat să se întoarcă de la serviciu, în fața casei, unde l-au și arestat.

„S-a descoperit că, pe 29 iulie 2020, Li, o femeie în vârstăd e 21 de ani, a dat naștere într-un apartament închiriat. După o discuție cu soțul ei, Zhang, au hotărât să abandoneze bebelușul.

În timpul interogatoriului, bărbatul a mărturisit că este vinovat. A spus că familia nu avea suficiente resurse financiare pentru a crește trei fiice”, au dezvăluit autoritățile chineze.

Cei doi tineri au fost reținuți și acuzați de abandon. Zhang a rămas în arest în timp ce soția lui a fost pusă în arest la domiciliu, până la proces.

În provincia Dongguan, populația feminiă o depășește cu mult pe cea de sex masculin. Dezechilibrul este atât de mare încât, în această zonă, este permis ca un bărbat să aibă mai multe partenere.

162 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =