Caută
Close this search box.

Fetiță din Râmnicu Vâlcea sfâșiată de un câine, chiar de ziua ei, în fața casei

O fetiță în vârstă de cinci ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost sfâșiată de un câine și a ajuns în stare gravă la spital, chiar de ziua ei. Totul după ce a ieșit la joacă, cu alți copii, în fața casei, iar câinele vecinilor săi a scăpat pe stradă.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, în jurul orei 20.30, în timp ce copila se juca în fața casei. Câinele vecinilor a scăpat pe stradă și s-a repezit la gâtul fetei.

Fetița care își sărbătorea ziua de naștere a fost mușcată de gât, de cap și de spate, având numeroase răni foarte grave.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea s-a înregistrat la data de 17 august 2020, o cauză penală în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 C.penal, ca urmare a sesizării organelor de poliție judiciară din cadrul Poliției mun. Rm. Vâlcea, de către reprezentantul legal al unei victime minore.

În fapt, în cauză s-a reținut că la data de 16 august 2020, în jurul orelor 20.30, în timp ce victima minoră, în vârstă de 5 ani, se afla pe drumul din fața casei împreună cu alți copii, a fost mușcată de către câinele vecinei sale.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de politie judiciară din cadrul Politiei mun. Rm. Vâlcea sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri