Caută
Close this search box.

Fierbe lumea sportului. Omul misterios pentru care Simona Halep s-a aruncat în apele râului Vltava!

După ce a câștigat turneul de la Praga, sportiva din România și-a respectat promisiunea făcută chiar directorului turnelui de tenis.

Simona Halep a reușit o victorie de zile mari în finala turneului de tenis de la Praga. Pe lângă faptul că și-a adjudecat al 21-lea turneu din carieră, Simona Halep a mers alături de echipa sa, la Vltava și s-a aruncat în apă, motivul fiind unul de amuzament.

Potrivit unor oficiali sportivi, la sosirea la Praga, directorului turneului de tenis, David Trunda i-a spus Simonei că dacă va câștiga turneul de tenis, se va arunca alături de echipa lui în apele râului, care străbate Praga. Pariul făcut de directorul Trunda era de fapt unul pierzător deoarece sportiva noastră a mers la Praga, foarte bine antrenată și foarte bine motivată, ceea ce s-a văzut pe tot parcursul turneului.

După finala pe care Simona Halep a câștigat-o împotriva sportivei Elise Mertens, căreia i-a administrat un usturător 2-0 la seturi, respectivă 6-2, 7-5, sportiva noastră s-a îndreptat spre directorul turneului și i-a amintit că are o promisiune de respectat.

Așa se face că Trunda a mers lângă podul Trojsky, din Praga și s-a aruncat în apă. La scurt timp a sărit și Simona Halep dar și fizioterapeutul acesteia Cosmin Diaconeasa. „Toți suntem conștienți că trăim vremuri dificile și că e greu de organizat un astfel de turneu, de aceea vreau să le mulțumesc organizatorilor și lui David Trunda pentru că am putut juca din nou”, a spus Halep, după ce a ieșit din apa râului.

Potrivit presei sportive, obiceiul de a se arunca în apă nu este unul nou în rândul sportivilor care câștigă turnee de tenis. Astfel, Rafael Nadal se aruncă în piscină, alături de copiii de mingi după fiecare titlu câștigat la Barcelona – și a făcut asta de 11 ori până acum. De asemenea, Jim Courier a făcut o baie în râul Yarra, după ce a cucerit titlul la Australian Open în 1992, la fel ca Angelique Kerber în 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri