Caută
Close this search box.

Firea, despre consilierii aleşi pentru CGMB: Şi dacă aş fi pus bebeluşi de la Maternitatea Giuleşti adversarii ar fi spus că plâng prea tare şi nu ţin bine suzeta

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, afirmă că s-a consultat cu propriii colegi înainte de a întocmi lista de candidaţi pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi nu regretă alegerile făcute.

„Vreau sa le multumesc pentru ca sustin lista mea si nu dau crezare barferlor de pe retelele de socialiare. Sa ii reprosezi domnului Roman varsta si sa spui ca nu poate lua decizii din cauza varstei este un lucru extrem de urat. Avem si persoane tinerele pe lista”, a afirmat Firea.

Despre Dumitru Dragomir, aceasta a afirmat că nu există o hotărâre definitivă de condamnare, iar asocierea cu asemenea personaje nu îi pătează imaginea pentru că românii o cunosc aşa cum este.

„Daca as fi propus si bebelusi de la Maternitatea Giulesti, adversarii mei ar fi spus ca plâng prea tare, că pampersul este prea ud, ca nu ţin bine suzeta”, a mai afirmat primarul general al Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri