Caută
Close this search box.

Fiul unui preot din Iași a murit înecat în mare, la Olimp

Ilie Gabriel Melniciuc, un tânăr în vârstă de numai 20 de ani, fiul unui preot din Iași, a murit înecat în mare, în stațiunea Olimp, după ce s-a aventurat în larg, chiar dacă salvamarii arboraseră steagul roșu care interzicea scăldatul.

Fiul unui preot din Iași a murit înecat în mare, la Olimp: "Sufletul lui tânăr a zburat la Cer"

Student eminent, cu note foarte bune, membru al AIESEC, o asociație studențească globală, Ilie Gabriel Melniciuc a venit la mare și s-a cazat în stațiunea Olimp.

Ieri după-amiază, Iliuță, așa cum era cunoscut el de prieteni, a intrat în apele învolburate ale mării și a fost tras de curenții puternici. Salvamarii au încercat să îl salveze, iar într-un final au reușit să îl aducă la mal.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic și, în ciuda eforturile depuse pentru a-l resuscita, băiatul a murit.

Ilie Gabriel Melniciuc era fiul preotului Ilie Melniciuc din Iași, ambii părinți fiind profesori la Facultatea de Teologie din Iași.

Fiu de preot, înecat în mare, la Olimp
Moartea lui Iliuță a fost plânsă incusiv de părintele Calistrat, pe pagina de Facebook a acestuia fiind postat un mesaj de condoleanțe.

„Iliuță Gabriel Melniciuc, fiu duhovnicesc, student la F.A. în Iași, a zburat la Cer, în urma unui stop cardio- respirator, fiind găsit în apele Mării Negre în stațiunea Olimp.
– Cu toată străduință medicilor de prim ajutor al serviciului SMURD- salvamar, la vârsta de 20 ani, viața nu s-a mai întors în trup, iar sufletul lui tânăr a zburat la Cer, spre Dumnezeu.

– Condolianțe familiei Pr. Melniciuc Ilie și pzvt. Nicoleta, ambii profesori la facultatea de Teologie Ortodoxă Dumitru Stăniloae din Iași.
– Veșnica lui pomenire !

– Odihnă veșnică în mila Preasfintei Treimi și a luminii veșnice în Duhului Sfânt.

– Chipul Slavei Tale sunt, deși port rănile păcatelor, eu sunt oaia cea pierdută, cheamă-mă Mântuitorule și mă mântuiește.(Psalmii).

– Regrete sincere din partea părinților slujitori, de la mănăstirile Bujoreni și Vlădiceni, care l-au cunoscut pe studentul Iliuță Gabriel Melniciuc.

– SINCERE CONDOLIANȚE !!”, se arată în postarea de pe pagina părintelui Calistrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri