Caută
Close this search box.

Fostul premier PSD, Sorin Grindeanu, despre Cabinetul Orban: „Jaful şi incompetenţa trebuie oprite!”

sorin grindeanu

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu iese la atac, la scurt timp după ce Ciolacu a anunţat că moţiunea de cenzură va fi votată în Parlament, pe 31 august.

„Moţiunea de cenzură va pune STOP unei guvernări haotice şi dezinteresate total de problemele oamenilor. Jaful şi incompetenta trebuie oprite!

O guvernare căreia i se pare normal că şefii poliţiei să se întâlnească cu interlopii, dar anormal să asigure măşti pentru profesori şi elevi trebuie să PLECE!

O guvernare care are grijă doar de propriile buzunare, dar nu este îngrijorată deloc de scăderea nivelului de trai al populaţiei trebuie să PLECE!

În locul guvernului Orban, trebuie să vină o echipă capabilă să gestioneze criza sanitară, să deschidă şcolile în siguranţă, să respecte legislaţia ţării şi să sprijine în mod real mediul de afaceri românesc!”, a scris Grindeanu, pe Facebook.

Grindeanu continua să ocupe abuziv funcţia de preşedinte al ANCOM, de unde încasează un salariu de aproximativ 10.000 de euro lunar. Această funcţie este incompatbila cu cea de membru de partid.

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat speranţa „să fie suficientă înţelepciune în Parlament” pentru că moţiunea de cenzură depusă de PSD să nu treacă, deoarece acest demers este „total neavenit”.

”Aceasta moţiune de cenzură e prima de la Revoluţie încoace care se depune în sesiune extraordinară, cam în bătaie de joc din partea PSD şi da, e adevărat, eu nu îmi doresc să treacă această moţiune. Suntem în pandemie, în criză economică şi oricum avem alegeri peste câteva săptămâni, probabil la începutul lui decembrie. Deci ce rost are o astfel de moţiune? Nu cred că PSD vrea să preia guvernarea. Eu cred că PSD vrea pur şi simplu să arunce tara în aer şi asta mi se pare grav. Sper să nu treacă în Parlament aceasta moţiune de cenzură. E total neavenita, izvorâtă din cinismul PSD. Avem de-a face cu o moţiune populist-electoralista, total neavenita şi pusă într-un moment în care aveam nevoie de orice, numai de instabilitate politică nu”, a declarat preşedintele.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat miercuri pe Facebook că moţiunea de cenzură va fi votată în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului luni, 31 august.

„Moţiunea de cenzură se va vota luni – 31 august! Guvernul Orban trebuie să plece!!!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri