Caută
Close this search box.

Frații lui Emi Pian rămân după gratii

Cei doi frați ai interlopului Emi Pian și prietenul lor rămân în spatele gratiilor. Sunt cei care l-au bătut și tăiat pe rivalul din clanul Rinu, bărbatul care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu. Între timp apar și detalii incendiare despre întâlnirea dintre șeful Poliției, Liviu Vasilescu și membrii clanului Duduianu, înainte de înmormântarea lui Emi Pian. O întâlnire care a declanșat un cutremur în Poliție și ar putea aduce schimbări fără precedent.

Potrivit unor surse judiciare, se pare că Liviu Vasilescu ar fi fost prezent chiar în seara dinaintea înmormântării liderului clanului Duduianu, acasă la acesta, pentru a discuta cu frații lui cum se va desfășura înmormântarea. Întâlnirea a produs un adevărat cutremur în Poliție, toată această luptă ducându-se pentru ca serviciul ”anti-clanuri” din Poliția Capitalei să treacă în subordinea IGP-ului.

Cum a murit Emi Pian
Emi Pian a murit în noaptea de 3 spre 4 august, în urma unui scandal uriaș. Interlopul a fost executat de un rival pe o stradă din București. Ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alți jucători a izbucnit un scandal.

În vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu a fost lovit puternic și a fost transportat în stare gravă la spital. Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian a murit.

Cine era liderul clanului Duduianu
Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, era lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost așteptat cu lăutari, șampanie și artificii la ieșirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie și șantaj. Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri