Fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, omul care a pus bazele Academiei Hagi și care a adus titlul la Ovidiu, pentru Viitorul Constanţa, a demisionat.

Hagi explică totul într-un comunicat oficial al clubului.  „Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde, alături de directorul tehnic, voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, se arată în comunicatul emis de Viitorul, citat de DigiSport.

611 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here