Caută
Close this search box.

Gigel Lazăr, președinte executiv CIADO, denunță presiuni fără precedent: ”Dacă eram obscuri, nerelevanți…cert nu vă deranjam”

Gigel Lazăr, președintele executiv CIADO, cel mai cunoscut ONG din România care militează împotriva consumului de droguri, denunță presiuni mediatice fără precedent.

Într-o postare pe facebook, Gigel Lazăr spune că ”pietrele aruncate in CIADO (platite de unii cu bani grei) nu au facut altceva decat sa ne consolideze si sa ne unească”.

Pietrele aruncate in CIADO (platite de unii cu bani grei) nu au facut altceva decat sa ne consolideze si sa ne uneasca.

Mistificarea adevarului, chiar propagarea minciunii la rang de adevar (de catre unii impotriva noastra), dupa 13 ani de munca, multa munca nu au facut altceva decat sa ne caleasca.

Daca eram obscuri, nerelevanti…cert nu va deranjam, dar cu atata preocupare fata de noi, demonstrati contrariul. NU am facut nimic special, am facut doar ce am crezut si simtit noi ca este necesar pentru societate…! A

runcati articole pe piata ca „am lins” usile MEN, PMB, ISMB, MAI, ANA …in 13 ani cred ca am fost de 5-6 ori la ANA, 2 ori la MAI, 6 ori la MEN si 20 ori la ISMB. Cert nu pentru finantari asa cum insinuati. Daca am avea cereri de finanatare exista registratura si ati fi aflat conform legii 544. Va deranjeaza de 2-3 luni ca eu mi-am exprimat public sustinerea fata de un candidat la PMB? Sa ma ierte Dumnezeu, ce am face daca 100% am sustine doar un candidat. Cand veti vedea pe paginile sau site-ul CIADO implicare politica fata de un partid sau altul, da, puteti concluziona afiliere politica. In ceea ce ma priveste…vehiculati concediile mele luxuriante (nu am avut concediu din 2008), proasta calitate a programelor CIADO? Asa „proaste” cum trebuie sa para in sanul opiniei publice, au avut un impact in cei 13 ani de peste 4 milioane participanti. Limitati activitatea noastra la spectacole.

Nu, CIADO are un complex de evenimente intr-un spectacol ce se refera la prevenire si informare, conferinte, seminarii. Ce a facut politica … plateste sa dezbine, plateste sa calce pe toate principiile de moralitate si etica. Dar ..C’est la vie. Indiferent ce se va intampla pe viitor nu voi mai raspunde acuzatiilor tendentioase.

Ma tot acuzati cu puscaria si reabilitarea…nu as fi vrut sa fiti niste simpli giranti si sa patiti ce am patit eu. Dar ce mai conteaza daca-l putem face pe Lazar puscarias…doar nu el este tinta, el este mijlocul prin care sa ne atingem telul. Va doresc sa nu aveti in familie pe cineva cu un infarct si sa vada ce vad eu dupa 2 luni de la acel moment. Sa muncesti pana la epuizare si sa vezi de la unii jurnalisti ca scriu despre tine fara macar sa iti dea un telefon (deontologic vorbind) este trist, foarte trist. Spuneti ca am exagerat cu pozitiile noastre raportat la dimansiunea consumului (oameni buni sunteti jurnalisti, ati trait momentele etnobotanicelor) in 2010 erau 1,8 consumatori ocazionali si astazi discutam de 6,1 %, 10 % tineri 16 ani si 21% studenti. Ori consumati, ori ordinul de demonetizare a CIADO, nu are limite…!” – este textul integral postat de Gigel Lazăr pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri