Caută
Close this search box.

Încă 7 cazuri de COVID-19 înregistrate în rândul polițiștilor din Prahova

coronavirus

Încă şapte cazuri de COVID-19 au fost confirmate, joi, în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, fiind vorba despre poliţişti care lucrează în aceeaşi subunitate.

Astăzi, la nivelul unei subunităţi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în urma testării, au fost confirmate şapte cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Cei şapte colegi, care lucrează în cadrul aceleiaşi subunităţi, se aflau în izolare la domiciliu încă de la începutul săptămânii. În prezent, sunt asimptomatici şi carantinaţi la domiciliu„, se arată într-o informare transmisă de IJP Prahova.

Surse din cadrul Poliţiei Prahova au declarat, pentru AGERPRES, că este vorba despre o secţie de poliţie din municipiul Ploieşti.

De asemenea, încă de la începutul săptămânii, a fost dispusă de urgenţă dezinfectarea spaţiilor de lucru şi a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunităţi. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Prahova efectuează, cu celeritate, ancheta epidemiologică. (…) Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecţia personalului IPJ Prahova (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecţie şi dezinfectare), în mod constant sunt dezinfectate spaţiile de lucru şi mijloacele auto, în vederea prevenirii răspândirii virusului„, mai precizează IJP.

Biroul de presă al instituţiei a anunţat, luni, că un poliţist din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Prahova a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, fiind, la acel moment, al şaselea caz înregistrat la nivelul inspectoratului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri