Caută
Close this search box.

Infectaţi cu coronavirus la Convenţia republicanilor, la care a fost prezent şi Trump

Doi participanţi la reuniune şi doi oameni care au lucrat pentru Convenţia naţională republicană din Charlotte, Carolina de Nord, au fost testaţi pozitiv la coronavirus, au anunţat vineri oficiali locali, citaţi de dpa.

Din cele 792 de teste efectuate în rândul oamenilor care au participat şi, respectiv, au lucrat pentru convenţie, patru au fost pozitive, au anunţat într-un comunicat oficiali din comitatul Mecklenburg.

„Aceste persoane au primit imediat instrucţiuni de izolare şi orice contacţi cunoscuţi au fost notificaţi şi au primit şi ei instrucţiuni de carantinare”, au precizat oficialii.

În timp ce a 4-a zi a Convenţiei republicane a fost redusă ca amploare din cauza pandemiei, partidul preşedintelui Donald Trump a organizat mai multe evenimente live decât Convenţia democrată de săptămâna trecută, care s-a derulat în mare parte online.

Convenţia a început luni la Charlotte, unde câteva sute de republicani s-au adunat pentru a-l reînvesti oficial pe Trump şi vicepreşedintele Mike Pence, care au ţinut amândoi discursuri în persoană, potrivit Agerpres. Convenţia a culminat joi cu discursul de acceptare a nominalizării al lui Trump de la Casa Albă.

Preşedintele a adunat laolaltă mai multe sute de persoane care au stat împreună, majoritatea fără măşti, iar unii şi-au strâns mâinile pentru a se saluta.

Trump s-a folosit de discurs pentru a elogia modul în care administraţia sa a gestionat criza coronavirusului, afirmând că a acţionat rapid şi a salvat vieţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri