Caută
Close this search box.

Interlopul Genică Boenică îşi bate joc de Poliţie de 12 ani. „Am ridicat rangul de interlop la loc de cinste!”

genică boenică

Interlopul Romeo Ursu, cunoscut sub numele de Genică Boenică, un apropiat al lui Adrian Năstase, este fugit de mai bine de zece ani în Iordania, după ce a primit două condamnări definitive.

Ocazional, acesta postează pe pagina sa de Facebook mesaje ironice la adresa autorităţilor din România, care nu au reuşit extrădarea sa în tot acest timp.

„Tinel DOAMNE sănătos 100 ani,şi să iasă la pensie la 70 ani pe acest ORGAN!! Mi a renăscut SPERANŢA că ajung acasă ACUM”, este ultimul mesaj postat pe pagina sa de Facebook în urmă cu două săptămâni, sub o fotografie a unui tânăr poliţist roman. Mesajul ironic este însoţit de multe râsete.


La începutul lunii iunie acesta postase un alt mesaj în care se laudă că prin cei 12 ani petrecuţi în Iordania a reuşit să scape de una din condamnările la închisoare, fapt care, în opinia acestuia, nu a mai fost reuşit de niciun alt fugar din faţa justiţiei din România.

„Autorităţi Romane, am ridicat rangul de interlop la loc de CINSTE,pe când voi prin incompetenţa voastră,prin trădările voastre de neam şi ţara aţi demonstrat de 30 ani unde aţi dus ţară şi naţiunea Romană!”, a scris acesta moralizator pe pagina sa de  Facebook.

În fapt, la două zile după aceasta postare, Genică Boenică a intrat în dorect la postul tv RomaniaTV şi a declarat că autorităţile române nu-i pot face nimic.

„Au încercat cu mult timp în urmă, dar nu au nicio şansă. Sunt rezident, am tot ce necesită ca un personaj ca mine să se integreze în societatea lor, aşa că sunt bine venit în societatea asta. Au încercat de trei ori să mă ridice, după ce unii din şefii din Poliţia Română spuneau pe post ca în trei săptămâni mă aduc acasă. Dar asta este, nu au avut ce face pe aici. Sunt binevenit în ţara asta şi cu asta basta”, a spus acesta, care le-a recomandat şi altor fugari să vină în Iordania.

În 2008, Genică Boenică a fost acuzat, alături de alte 18 persoane, că ar fi furat mai multe terenuri din Capitală, pe care ulterior le-a vândut. A fost dat în urmărire internaţională, iar Ministerul Justiţiei a cerut extrădarea lui.

În tot acest timp, interlopul a postat poze şi mesaje pe facebook prin care atacă procurorii care se ocupă de dosarele sale. Instanţele s-au văzut nevoite să-l condamnat definitiv în lipsa, Genică Boenică primind o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni de închisoare cu executare, în acest dosar.

În 2014 Romeo Ursu era condamnat într-un alt dosar unde era acuzat că a condus o reţea de falsificatori de carduri bancare. De această dată, pedeapsă primită a fost de opt ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri