Caută
Close this search box.

Iohannis, despre clanurile interlope: ”Prea mulți ani acești interlopi au fost tolerați. Este o problemă de siguranță a cetățeanului”

klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis a susținut, miercuri, o conferință de presă în care a vorbit și despre subiectul acestei perioade, pe lângă coronavirus: clanurile interlope. Președintele a declarat că interlopii au fost tolerați pe timpul guvernării PSD.

Întrebat ce părere are despre faptul că șefii Poliției Române au mers în miez de noapte să negocieze înmormântarea lui Emi Pian, președintele a declarat că este un lucru îngrijorător.

”Aceste chestiuni sunt foarte îngrijorătoare. Am discutat de două ori cu minsitrul de Interne și cu șeful Poliției. La nivelul MAI e o preocupare rală, dar să nu ne așteptăm să se rezolve peste noapte. Prea mulți ani în timpul guvernării PSD acești interlopi au fost tolerați. Lupta este de durată.

Personal am discutat în câteva rânduri cu responsabilii în aceste chestiuni și știu că se lucrează foarte serios pentru a combate aceste clanuri sau crima organizată. Eu sunt convins că ministerele implicate și instituțiile implicate vor face ordine. Și da, este o problemă de siguranță a cetățeanului”, a declarat Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri