Caută
Close this search box.

Ion Ţiriac: Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc!

ion ţiriac

Miliardarul Ion Țiriac afirmă că are mare încredere în vaccinul dezvoltat de Federația Rusă! Considerat unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din țară, președintele FR Tenis spune că Vladimir Putin nu se joacă atunci când vine vorba despre lupta împotriva Covid-19.

Într-un interviu acordat gsp.ro, afaceristul nu se ferește să-și arate încrederea în Sputniv V, invenția specialiștilor ruși.

„Sperăm că și acest Covid încet-încet o să dispară. Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc. Nu sunt membru al niciunui partid, chiar dacă nimeni nu crede asta. Nici nu împart lucrurile în ruși, americani sau chinezi. Dacă au lucrat la acel vaccin și există, aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa îi e în spital, și nu îl ia! Suntem oameni serioși sau vorbim numai prăpăstii? Sunt sigur că o țară, o putere, o națiune ca Rusia nu vine pe piață cu un vaccin din ăsta…”, afirmă Ion Țiriac.

Sunt sigur că o țară, o putere, o națiune ca Rusia nu vine pe piață cu un vaccin din ăsta… Acum să vedem și cât costă. Depinde și cu ce vine pe piață. Costă 2 lei sau 2.000 de lei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri