Caută
Close this search box.

Lia Olguța Vasilescu o acuză pe Violeta Alexandru, actualul ministru, că nu cunoaște legea pensiilor

olguţa vasilescu

Fostul ministrul al Muncii Lia Olguța Vasilescu o acuză pe Violeta Alexandru, actualul ministru, că nu cunoaște legea pensiilor, după ce Alexandru ar fi declarat că vrea să modifice legea pentru a putea fi cumpărați ani de vechime pentru pensie.

„Doamne fereste! E deja de un an ministru si nu a citit legea pensiilor inca! De un an se plange de inechitatile care sunt deja corectate! Iar ea trebuia sa aplice noua lege si sa se apuce de recalculare de 6 luni!!! Acum vorbeste de cumpararea anilor de vechime pentru pensie care deja e in vigoare de cativa ani… Sunt mii de pensionari care au beneficiat de acest drept! Chiar nu o convinge nimeni sa citeasca legea pensiilor si sa nu mai tot bata campii? Incredibil cata incompetenta!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Ce a spus Violeta Alexandru, conform Antenei 3

”Prima modificare pe care aş intenţiona să o fac este legată de posibilitatea oamenilor de a-şi cumpăra, de a putea recupera din spate perioade pentru care nu au contribuit. Sunt persoane care mi-au semnalat acest lucru mi-au adus în atenție că ar avea disponibilitate constatând că din toată perioada de stagiu minimal de cotizare le lipsesc câțiva ani și ar fi dispuși să îi acopere.

Asta ar fi o potenţială modificare pe care o voi pune în dezbatere publică, voi vedea reacţiile şi apoi voi decide”, a declarat la TVR Violeta Alexandru, citată de Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri