Caută
Close this search box.

Lovitură pentru Emi Pian chiar și după moartea sa

Familia lui Emi Pian și toți prietenii săi se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum pe acesta, ucis de un membru al unei familii rivale. Florin Mototolea, zis Emi Pian, va fi înmormântat duminică la Bucureşti, la cimitirul Tudor Vladimirescu, iar rudele sale sperau ca la funeralii să participe şi tatăl lui, încarcerat la Penitenciarul Tahova. Planurile lor au fost date peste cap de autorităţi.

Din păcate, tatăl lui Emi Pian nu va participa la înmormântarea fiului lui, informează România TV. Nicolae Duduianu săvârşeşte la o pedeapsă de cinci ani de închisoare la Penitenciarul Rahova, dar pentru ca starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, barbatul a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, mai precizează sursa citată.

Liderul Duduienilor, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc după o partidă de barbut.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul Emi Pian, grav rănit.

Florin Mototolea era tânăr, avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Tatăl lui Richard Emanuel Gheorghe, presupusul criminal al lui Emi Pian, a făcut dezvăluiri despre noaptea crimei, în exclusivitate la România TV. Bărbatul spune că 16 persoane din clanul Duduianu ar fi vrut să-i pedepsească fiul după ce acesta a avut curajul să-i bată obrazul lui Emi Pian, care i-ar fi insultat mătuşa. „Baiatul meu a dat la nimereaăa jos intins numai in topoare”, a spus tatăl lui Richard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri