Caută
Close this search box.

Mădălina Manole nu s-a sinucis! După 10 ani se redeschide dosarul morții celebrei artiste

Lovitură de proporții în cazul morții Mădălinei Manole la 10 ani și o lună de la cumplita dispariție a cântăreței cu părul de foc. Familia acesteia dorește redeschiderea cazului și chiar a făcut asta, angajându-l pe cunoscutul avocat Artin Sarchizian, care va lucra alături de un grup de experți internaționali.

Fratele Mădălinei Manole a cerut primul redeschiderea anchetei morții surorii sale.
Marian, la fel ca și tatăl regretatei muziciene a cărei moarte a șocat pe toată lumea în luna iulie a anului 2010, este convins că de vină pentru dispariția ei este Petru Mircea, fostul soț, cel cu care a făcut un băiețel.

Fratele Mădălinei e dispus să plece până la Bruxelles pentru a-și găsi dreptatea, căci nu este mulțumit de felul în care s-a stins cazul: sinucidere cu Furadan. Familia vorbește sus și tare de OMUCIDERE, ipoteză luată serios în calcul de avocat și anchetatori.

„Bună seara, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Au trecut anii și peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei! Sunt mândru în continuare și asta nu poate să mi-o ia nimeni!”, este o parte a mesajului postat de fratele Mădălinei.

Ultimul tren spre aflarea adevărului: „Spuneți că vreți să ajutați!”

„Îmi scrieți aici, din ce în ce mai des, să fac ceva pentru aflarea adevărului, să fac dreptate pentru Mădălina! Cu ajutorul unor oameni strânși în jurul acestui caz, profesioniști, asta încercăm să facem! Eu îl consider “ultimul tren”! Spuneți că vreți să ajutați! Astea sunt mesajele voastre! Vă rog să ajutați, dacă puteți!

Dosarul este acum redeschis și urmează cercetările. Vom mai avea MULTE de scris și de vorbit despre acest dosar. Din păcate, dar din nefericire pentru tragedia unei familii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri