Marcel Ciolacu a lansat un nou atac violent împotriva Cabinetului Orban, pe tema dublării alocaţiilor pentru copii. „Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, susţine Ciolacu.

„Inconştienţilor! Guvernanţi fără scrupule, care treceţi cu tancul peste lege şi Constituţie! Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?!

Tot PSD e de vină că Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ v-au spus clar că aţi dat o ordonanţă vădit neconstituţionala prin care anulaţi practic dublarea alocaţiilor copiilor?! Ia întrebaţi-l pe proaspătul candidat PNL, care a semnat în numele ministrului Justiţiei dacă a trecut între timp la PSD?!

Daţi ordonanţe neconstituţionale şi apoi ameninţaţi că nu mai plătiţi alocaţiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăştia sunteţi!

PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eşuat pentru că legile votate de Parlament şi promulgate de preşedintele Iohannis să fie puse în practică.

Iar PNL şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poţi să dublezi cu 20%. Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violetă Alexandru, a propus guvernului, săptămâna trecută, un proiect de ordonanţă pentru dublarea etapizată a alocaţiilor pentru copii, prima majorare, de 20%, urmând să fie făcută în septembrie, pentru luna august.

399 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 6 =