Caută
Close this search box.

Milionarul Sorin Ovidiu Vîntu, internat de urgență în stare EXTREM de gravă

Indiferent ce a făcut sau nu a făcut, un om grav bolnav e o ”veste” tristă. Celebrul și foarte controversatul multimilionar Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat de urgență la Institutul Fundeni din București, iar conform primelor informaţii, medicii sunt rezervaţi cu privire la starea lui.

Omul de afaceri a ajuns la spital în cursul nopții de joi spre vineri, conform gandul.ro, care relateaza ca „Vîntu a fost adus la spital într-o stare precară ”. Mai rău. Dacă nu cumva ”extrem de gravă” e un pleonasm, atunci starea lui Vîntu este una extrem de gravă!

Primele investigații au arătat că SOV are infecție generalizată, aspect care i-a făcut pe doctori să fie rezervați cu privire la evoluția stării de sănătate a acestuia.

Mai multe informaţii despre ce anume l-a băgat pe Vîntu în spital vor fi ştiute după ce omul de afaceri va fi supus unor investigații amănunțite.

Amintim că Vîntu a fost eliberat condiționat din închisoare în luna martie 2020, în urma unei decizii a magistraţilor de la Tribunalului București.

Omul de afaceri a executat parțial o condamnare de 11 ani de detenție, pedeapsă care a rezultat din contopirea unor pedepse primite în mai multe dosare.

„Ultima condamnare de 10 ani închisoare îi fusese aplicată lui Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

El mai avea, totodată, și alți 8 ani închisoare primiți în dosarul FNI (februarie 2017), 6 ani şi 2 luni închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice (iulie 2016), 2 ani închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa (ianuarie 2014) și un an închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă (iunie 2012)”, arată gandul.ro.

Este cunoscut faptul că în trecut, Sorin Ovidiu Vîntu a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, iar ultima dintre acestea a fost iunie 2020.

Operaţia a fost făcută la un spital privat din Bucureşti şi medicii au intervenit la acea vreme pentru a elimina problemele vasculare grave de la nivelul membrelor inferioare.

Afecțiunea de care suferă Vîntu provoacă îngustarea unor vase de sânge importante la nivelul picioarelor.

Din cauza condiţiilor grele din detenţie, boala lui Sorin Ovidiu Vîntu s-a agravat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri