Neculai Onțanu clarifică lucrurile cu privire la candidatura sa la primăria sectorului 2 și declară că ”am refuzat oferta PSD, considerând-o nesimțită”.

Marcel Ciolacu, Președintele PSD și Paul Stănescu, Secretarul General al PSD, m-au rugat să candidez din partea PSD, să mă înscriu în PSD, iar ADER, partidul meu să nu mai depună candidați la funcțiile de primari și consilieri de sectoare și la Primăria Capitalei și la Consiliul General. Am refuzat oferta PSD. A văzut prin această ofertă una neserioasă, o încercare de eliminare a unui competitor electoral din partea lui Mircea Ciolacu și a lui Gabriela Firea. Am dat cu flit ofertei PSD, considerând-o ca nesimțită”, a scris Neculai Onțanu, într-o postare pe facebook.

In platoul Antena 3, un invitat, un candidat de dreapta-stânga de la Primăria Sectorului 2 spunea că PSD a renunțat la candidatura lui Neculai Onțanu.
Pentru adevărul situatiei, vă spun realitatea.
Marcel Ciolacu, Președintele PSD și Paul Stănescu, Secretarul General al PSD, m-au rugat să candidez din partea PSD, să mă înscriu în PSD, iar ADER, partidul meu să nu mai depună candidați la funcțiile de primari și consilieri de sectoare și la Primăria Capitalei și la Consiliul General. Am refuzat oferta PSD. A văzut prin această ofertă una neserioasă, o încercare de eliminare a unui competitor electoral din partea lui Mircea Ciolacu și a lui Gabriela Firea. Am dat cu flit ofertei PSD, considerând-o ca nesimțită.
Struțo cămila PNL, devenită PSD, cel care cu o zi înainte cataloga drept Ciuma Rosie PSD-ul, a devenit astfel candidatul PSD la Primăria Sectorului 2.
PSD-ul, de fapt vârfurile PSD, prin afacerile pe care le fac cu candidaturile locale va fi puternic depunctat de populație. Este un partid cu o conducere neserioasă, care nu are nicio legătură cu intereselor românilor, ci doar cu interesele lor strict personale.
La nevoie vă voi relata și alte amânunte din discuțiile pe care le-am avut cu liderii PSD, dar și cu alți lideri. Dar deocamdată mă opresc aici. Voi continua la nevoie. Și nu le va face cinste” – a scris Onțanu pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here