Caută
Close this search box.

Netflix lansează noul sezon al serialului „The Crown” pe 15 noiembrie

Netflix va lansa la nivel mondial în data de 15 noiembrie cel de-al patrulea sezon al serialului „The Crown”, care prezintă viaţa familiei regale britanice începând cu anii ’40 şi ’50, a anunţat joi platforma de streaming citată de EFE.

„The Crown” a obţinut 13 nominalizări la viitoarea ediţie a premiilor Emmy, inclusiv pe cea pentru cel mai bun serial dramatic.

Prinţesa Diana şi Margaret Thatcher vor fi personalităţile istorice care vor apărea în acest sezon, in interpretarea actriţelor Emma Corrin („Pennyworth”, „Misbehaviour”) şi, respectiv Gillian Anderson („The X-Files”, „Sex Education”).

Ambele se alătură unei distribuţii din care mai fac parte Olivia Colman, din nou în rolul reginei Elisabeta a II-a; Josh O’Connor, interpretându-l pe prinţul Charles; Erin Doherty, în rolul prinţesei Ana; Marion Bailey, în rolul reginei mame; Emerald Fennell, în rolul Camillei Parker Bowles.

Acţiunea celui de-al patrulea sezon se situează la sfârşitul deceniului 1970, când regina şi familia regală sunt preocupaţi de asigurarea succesiunii la tron şi de a-i găsi o soţie prinţului Charles, pe atunci în vârstă de 30 de ani şi celibatar.

Între timp, începe să se simtă impactul politicii de divizare promovată de Margaret Thatcher şi apar tensiuni între ea şi regină, care se vor agrava odată cu împingerea ţării în războiul Malvinelor, ceea ce va genera un conflict în cadrul Commonwealth-ului.

În acest iureş al evenimentelor, relaţia dintre prinţul Charles şi tânăra Lady Diana Spencer este povestea de dragoste de care poporul are nevoie în acel moment, însă în spatele uşilor palatului, familia regală este tot mai divizată.

Deşi intenţia iniţială era ca serialul să se încheie cu cel de-al cincilea sezon, în iulie, realizatorii au anunţat că va există şi un al şaselea calup de episoade.

În sezonul al cincilea şi al şaselea, rolul reginei îi va reveni actriţei Imelda Staunton (după interpretările actriţelor Claire Foy şi Olivia Colman), iar veteranul actor britanic Jonathan Pryce îl va interpreta pe prinţul Philip, duce de Edinburgh. Jonathan Pryce le urmează în acest rol actorilor Matt Smith şi Tobias Menzies, care l-au interpretat pe soţul reginei Elisabeta a II-a în primele patru sezoane ale serialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri