Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan este favoritul cert al caselor de pariuri, în faţa Gabrielei Firea

nicuşor dan

Există şi această faţetă a alegerilor şi are şi ea relevanţă politică: Nicuşor Dan, candidatul dreptei unite din capitala Bucureşti, este favoritul cert al caselor de pariuri, în cursa pentru Primăria Capitalei.

Gabriela Firea, candidatul PSD, este cotată cu şansa a doua, însă la o distanţă considerabilă de Nicuşor Dan. Traian Băsescu (PMP), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) şi Ioan Sârbu (ProRomânia), sunt creditaţi cu şanse infime la câştigarea Primăriei Capitalei.

Agentia Fortuna are următoarele cote:  1,4 pentru Nicusor Dan; 2,5 pentru Gabriela Firea;  10 pentru Traian Basescu; 100 pentru Calin Popescu Tariceanu; 20 pentru unul dintre ceilalti candidati.

Practic, la 100 de lei pariaţi pe Nicuşor Dan câştigi 140 de lei, în cazul în care candidatul dreptei ajunge primar general. La 100 de lei pariaţi pe Gabriela Firea câştigi 250 de lei, iar la 100 de lei pariaţi pe Traian Băsescu câştigi 1.000 de lei.

Agentia Betano are, conform ziarului Adevărul, următoarele cote:  1,75 pentru Nicuşor Dan; 2,05 pentru Gabriela Firea; 10 pentru Traian Băsescu; 20 pentru Ioan Sârbu; 100 pentru Calin Popescu Tăriceanu.

Agentia 888: 1,5 pentru Nicuşor Dan; 2,4 pentru Gabriela Firea; 9,5 pentru Traian Băsescu; 51 pentru Ioan Sârbu; 101 pentru Calin Popescu Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri